Over ons

Providerwijzer.be is de nr. 1 telecom vergelijkingssite in België.

Het doel van Providerwijzer.be is om consumenten te helpen met het maken van hun keuze voor een nieuw gsm abonnement of iphone / gsm met abonnement. Wij zijn zelf geen webshop, verdeler of winkel. De informatie op de website is zo objectief mogelijk online gezet met de bedoeling de consument op een duidelijke en overzichtelijk manier deze info te laten verwerken om zelf een evenwichtige keuze te maken.

Voor niets gaat de zon op. M.a.w. waar verdienen wij ons geld dan mee? Wel, door de advertenties die getoond worden op de website verdienen wij geld. Daarnaast kan je doorklikken via een bestelknop naar de website van de provider of aanbieder. En als jij daar dan online een abonnement afsluit, verdienen wij een klein percentage. Niet genoeg voor een maandloon, maar wel een leuke extra voor al de moeite die we in deze website steken. Vind je onze website leuk? Dan stellen we het zeker op prijs als je ons op deze manier steunt.

  • Overtappen = betere service
  • Overstappen = geld besparen
  • Overstappen = gratis
  • Objectief vergelijken
  • Eenvoudig vergelijken
  • Vergelijken per budget

gsm abonnement vergelijken

Wij vergelijken 7 providers

Providerwijzer.be vergelijkt de 7 grootste providers in België


Ik wil zoeken per provider

gsm abonnement vergelijken

GRATIS vergelijken

GSM Providers vergelijken is uiteraard geheel gratis & vrijblijvend. Maar kan je één reden bedenken waarom je het niet zou doen?


Alle providers vergelijken

GSM PROVIDERS DIE WIJ VERGELIJKEN


© Providerwijzer.be - Vergelijk gsm abonnementen. Alle rechten voorbehouden. Regiowebsites.be